Special Event

Back to the special events


Tango-vakantieweek Zuid-Frankrijk

HOLIDAYS
August 21 - August 26


Tango-vakantieweek Zuid-Frankrijk

 

Kom tijdens je vakantie tango dansen op een prachtige locatie, temidden tussen de velden in het zuiden van Frankrijk, waar je ook kunt genieten van de zon, de natuur, het zwembad, de locale keuken en pittoreske dorpjes in de omgeving.
En combineer deze week met het Tango Festival in Albi!


Deze tangoweek gaat door op Domaine Harmonie, een gerenoveerde hoeve, aan het einde van een doodlopend straatje, midden tussen de velden in de Tarn. Je hebt er een prachtig 360° uitzicht over de natuur en dorpjes, met in de verte de Pyreneeën.


​Je krijgt 10 lessen met de fantastische Argentijnse maestro's Anibal Lautaro en Valeria Maside.
Anibal en Valeria zijn professionals met een internationaal traject die de traditionele stijl van Buenos Aires representeren.

Door de vele jaren heen creëerden ze een unieke lesmethode waarbij complexe bewegingen eenvoudig worden. Het accent ligt op de abrazo, de natuurlijkheid en het comfort om samen te dansen.

De groep is beperkt tot max. 10 koppels, waardoor elk koppel de nodige aandacht krijgt en optimaal begeleid kan worden.


Van 24 tot 28 augustus gaat een Tangofestival door in Albi, een half uurtje van onze verblijfplaats. Op donderdagavond 25/8 gaan we met de groep naar het festival, waar we het CONCERT BAL "RUBEN PELONI Y CUARTETO PICHUCO" bijwonen.
Het is ideaal om na de tango-vakantieweek nog een paar dagen op Domaine Harmonie of in Albi te verblijven en te genieten van deze gezellige stad en het festival!

 


Tijdens de vrije momenten in de namiddag kunnen activiteiten in groep georganiseerd worden of kan je individueel op stap gaan:
- relaxerende oliemassage of Thaise massage ter plaatse
- kayakken
- wandeling met ezels
- natuurwandelingen
- scootertocht
- bezoek 'les plus beaux villages de France'
- bezoek Albi
- ...
​alle informatie via : www.domaineharmonie.fr/tango-vakantieweek Ver menos